lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fA9O

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

04/09/2016 :: Nacionales E.Herria

[Cat/Cast] Aquest Onze de Setembre, mobilitzem-nos!

x Endavant OSAN
Des d’Endavant OSAN fem una crida a la mobilització popular aquest Onze de Setembre. Un carrer actiu i mobilitzat continua essent imprescindible

Des d’Endavant OSAN fem una crida a la mobilització popular aquest Onze de Setembre. Un carrer actiu i mobilitzat continua essent imprescindible per a evitar que allò que es reclama al carrer sigui diluït per les institucions.

Així mateix, creiem especialment important que les mobilitzacions de l’esquerra independentista transmetin un missatge clar i nítid: sense desobediència no serà possible assolir la independència dels Països Catalans. És per tot això que Endavant OSAN, juntament amb altres organitzacions de l’esquerra independentista, hem convocat un seguit d’actes i mobilitzacions arreu del Principat per aquest Onze de Setembre. I també és per això que l’esquerra independentista reinicia el curs polític amb la mirada fixada a continuar mobilitzant-nos en les diades del País Valencià (9 d’octubre), la Catalunya Nord (7 de novembre) i Mallorca (31 de desembre). Perquè la nostra lluita, la nostra estratègia i els nostres objectius són nacionals.

Endavant OSAN centrarem el nostre discurs polític d’aquest Onze de Setembre en tres eixos:

Cal conquerir la sobirania per a que el poble es pugui governar i fer front als atacs de l’espanyolisme, el capitalisme i el patriarcat. Això als Països Catalans passa per guanyar la independència.Sense desobediència no és possible canviar l’actual marc legal i jurídic. La pràctica i la legitimació de la desobediència ha de ser l’estratègia central de tot procés independentista.Cal denunciar tots els intents d’allargar, canalitzar dins la legalitat vigent i finalment domesticar les demandes populars de sobirania i canvis en profunditat.

Manifestacions de l’esquerra independentista

Sabadell    9 de setembre     20h Plaça Marcet
Lleida        11 de setembre    12h Plaça Paeria
Barcelona 11 de setembre    18.30h Plaça Urquinaona
Reus          11 de setembre    20h Mercat Central

Actes de la Diada coorganitzats per Endavant OSAN

BarcelonaSabadellReus (I)
Reus (II)ManlleuSanta Perpètua de Mogoda
CardedeuCaldes de MontbuiGràcia (I)
Gràcia (II)

Cartell nacional

______________

Este Once de Septiembre, movilizémonos!

Desde Adelante OSAN llamamos a la movilización popular este Once de Septiembre. Una calle activo y movilizado sigue siendo imprescindible para evitar que lo que se reclama en la calle sea diluido por las instituciones.

Asimismo, creemos especialmente importante que las movilizaciones de la izquierda independentista transmitan un mensaje claro y nítido: sin desobediencia no será posible alcanzar la independencia de los Países Catalanes. Es por todo ello que Adelante OSAN, junto con otras organizaciones de la izquierda independentista, hemos convocado una serie de actos y movilizaciones en todo el Principado para este Once de Septiembre. Y también es por eso que la izquierda independentista reinicia el curso político con la vista puesta en continuar movilizándonos en las fiestas del País Valenciano (9 de octubre), la Cataluña Norte (7 de noviembre) y Mallorca (31 de diciembre ). Porque nuestra lucha, nuestra estrategia y nuestros objetivos son nacionales.

Adelante OSAN centraremos nuestro discurso político de este Once de Septiembre en tres ejes:

Hay que conquistar la soberanía para que el pueblo se pueda gobernar y hacer frente a los ataques del españolismo, el capitalismo y el patriarcado. Esto en los Países Catalanes pasa por ganar la independencia.
Sin desobediencia no es posible cambiar el actual marco legal y jurídico. La práctica y la legitimación de la desobediencia debe ser la estrategia central de todo proceso independentista.
Hay que denunciar todos los intentos de alargar, canalizar dentro de la legalidad vigente y finalmente domesticar las demandas populares de soberanía y cambios en profundidad.
Manifestaciones de la izquierda independentista

Sabadell 9 de septiembre 20h Plaza Marcet
Lleida 11 de septiembre 12h Plaza Paeria
Barcelona 11 de septiembre 18.30h Plaza Urquinaona
Reus 11 de septiembre 20h Mercado Central

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fA9O

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal